keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Heissan kesä




Nyt oon taas palannut kertomaan teille kiinnostuneille ja vähemmän kiinnostuneille mun kuulumisiani. Tässä nyt on vähän käyny niin että kirjoittelu on unohtunut koulu juttujen ohella, mutta ehkä tämä tästä virkoaa vielä.  Kaiken laista koetta, esitelmää, kirjotelmaa ja testiä on ollut muttta vihdoin sitä ollaan loppu suoralla!

Semmonen ilonen uutinen tuli tänään, nimittäin

Teoriakokeesi on. . . HYVÄKSYTTY

Eli pääsin tänään siis mopokoulun teoriakokeesta läpi ja ai että kun tuntuu mukavalta ! :) Vielä sitten pari tuntia liikenteessä ajoa ja käsittely koe niin kortti ompi taskussa, juuri mukavasti kesäksi!
Ihanasti arkea piristää myös uudet hiukset, joista voisin ehkä laittaa kuvaa myöhemmin ^^ Kävin tiistaina Napsissa kampaajalla ja ihan tyytyväinen olen :)
Huomenna tiedossa kaveriporukan kanssa olemista ja kevätmarkkinoita yeppeee!

Aika on mennyt iha älytöntä vauhtia, en voi uskoa että alle kaheden viikon päästä on jo loma, mutta toisaalta en malta odottaa että pääsen vesihiihtämään kavereiden kanssa, ottamaan aurinkoa, riparille ja muutenki vaa rentoutuun (:

Mun suunnitelmissa olis, että alkaisin pitämään ihan vaan kuvablogia niin etten kauheesti näitä tarinoita tänne kirjottelis. Ois kiva näyttää muillekki millasii otoksia sitä on joskus saanut otettua ;)

Mutta jees eipä tässä muuta, ihan parasta kesän alkua kaikille!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti