lauantai 2. maaliskuuta 2013

Spring, come and put a big smile on our faces





Kevät siis selvästikin tulossa; aurinko paistaa mitä kauniimmin, lumi alkaa sulaa ja aamutkaan ei ole enään niin synkkiä! Tästä alkaa ihanan kesän odottelu! :)
Kokeita sitä vaan jaksaa tulla, mutta ehkä kaikki työ on sen arvoista?
Kesälomaankin on enään 3 kuukautta, ja se menee varmasti nopeasti, ainakin uuden vuoden jälkeinen aika on lennähtänyt kuin siivillä.

Ystävän päivänä sain ihania suklaita ja sain itse asiassa viimeisen suklaasydämen vasta eilen syötyä, huhhuh! :D

Talviloma oli mitä mukavin! Muuten mun olisi täytynyt lusia kotona päivät pitkät, mutta sitten siskoni tulee ja pelastaa minut tylseyydeltä; menin siis sisarusteni, heidän lastensa ja muiden tuttujen kanssa Vierumäelle viettämään mukavaa aikaa. Käytiin urheilemassa, luistelemassa, keilaamassa ja vuokramökissä laulettiin singstaria hahhah :D
Vuokramökki oli aivan mahti: se oli Vierumäen isoin tölli ja oikeesti tosi iso. Kaiken kukkuraksi siellä oli oma iso poreamme missä sitte lilluttiin kaikki illat.


Jotai kuvia hiihtolomalta:) :
  








  

---------------------------------------------------------------------------------

Lisäksi nyt on sitte varmistunut matka Mauritiukselle kaheksi viikoksi !!!
Oon vaan niin ilonen(: Ja tosiaan tää tapahtuu sitten vasta lokakuussa, mutta sitä odotellessa...
Sieltä tulee 101% varmuudella kasapäin kuvia :D

Vähän aika sitten satuin ottamaan mun Malta kansion mun hyllystä, ja siellähän ne kielimatka muistot vielä oli. Koko matkan ajatteleminen saa vieläkin perhosia vatsaan, vaikka siitä on jo yli puolivuotta. Jotkut niistä muistoista oli vaan niin korvaamattomia ja uniikkeja, että ne tekevät ikävöimään sitä paikkaa enemmän kun mitään! Host familyni oli aivan ihana ja ollaan onneksi vielä facebookin kautta yhteyksissä ... :---)
Tästä aiheesta puheen ollen: Olisiko joku sattunut kiinnostumaan kuulemaan tästä matkasta lisää? Jaan mielelläni mun viime kesäisen Maltan Kielimatka kokemukseni täällä, jos jotain vaan sattuisi kiinnostamaan?:) Esim. jos joku on ensi kesänä lähdössä kielimatkalle ja haluaisit ehkä kuulla mun henkilökohtaisia kokemuksa? Heittäkää kommenttia alapuolelle! ^^

 Malta 2012:




 Mitä parhainta kevään jatkoa !
♥Roosa

3 kommenttia:

  1. sullon aivan ihana banneri :)!
    http://nobodyloveme--mariasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että kiitos !:)
      ja kiitos linkistä, käyn kattelemas! ::)

      Poista
  2. Ihanan näköistä ♥

    http://myreallifefantasy.blogspot.fi/

    VastaaPoista